Chemins de Grandes RandonneesLong hiking Padsen/grote RoutepadenFernwanderweg mit die GR in FrankreichРазмеченные маршруты для многодневных походов width=长途远足路线

 

GR

Grote RouteWegen

Gites d'étapes, Chambres d'hotes, Schuilplaatsen, Hotels, Hostels, Maison d'hotes, Camping, routes, kaarten, nuttige informatie

GR® Sentiers de Grandes Randonnées en France
GR-INFOS Google Maps
(Laadtijd van de pagina: 15 seconden)

 

 

Andere wandeltochten

 

Praktische Raad
Je controleert best vooraf de openingsuren van de overnachtingsplaatsen, vooral tijdens het hoogseizoen. Zo vermijd je voor een gesloten deur te staan.
Reserveer je overnachting (normaal betaal je 30 % voorschot en de rest op het einde van je verblijf).
Voorzie cash geld, want de meeste gîtes en gastenverblijven aanvaarden geen kredietkaarten.
Neem een lakenzak mee (dekens krijg je ter plaatse).
Stop alle kleren en andere spullen in een plastieken zak, die je dan in je rugzak steekt. Zo blijft alles droog.
Normaal kan je in een gîte van gastenverblijf inchecken ten vroegste vanaf 15 uur.
Voordat u gaat wandelen is het goed om erop bedacht te zijn dat u alle uitrusting heeft en dat die uitrusting goed werkt. Sommige wandelroutes zijn lastig om af te maken en goede en passende uitrusting is dan noodzakelijk. Zeer belangrijk is dat u niet bespaart op uw wandelschoenen. Dit is het belangrijkste onderdeel van uw uitrusting en moet dus zo comfortabel mogelijk zijn, zodat u de meest optimale wandeling kan maken.

 

Het is raadzaam om de bakens langs je wandeling te volgen en je de FFRandonnée topo-gids te geven. U vindt ook andere informatie op MonGR.fr.

®Acrommen GR®PR® GRP® en de bijbehorende markeringen (wit / rood, geel en geel / rood) zijn handelsmerken van de Franse Wandelvereniging. Ze mogen niet zonder toestemming worden gereproduceerd. De Franse Federatie van Wandelen, goedgekeurd door de overheid, omvat organisaties die wandelroutes creëren en onderhouden op GR® PR® GRP®. Het publiceert gidsen deze topo wandelroutes.

 

Facebook GR-Infos Long Distance Footpaths

 

 

 

 

 

 

L'Etoile Gasthuis tussen Lozere, Ardeche en Cevennes in Zuid Frankrijk

Voorheen was L'Etoile een toeristisch Hotel met een prachtig park eromheen langs de rand van de rivier Allier gelegen in La Bastide-Puylaurent tussen de Lozère, de Ardèche en de Cevennen in de bergen van Zuid Frankrijk. Kruising van de GR70 Stevenson route, GR7, GR72, Le Cévenol, GR700 Regordane Weg (St Gilles), Margeride, Gévaudan, GR470 Sentier des Gorges de l'Allier, Montagne Ardéchoise en veel kleine RouteWegen.

Copyright © gr-infos.com